sâmbătă, 18 iunie 2016

Izolarea apartamentului

Dupa cateva zile dupa ce m-am mutat in noul meu apartament am fost vizitat de catre o Doamna simpatica despre care am aflat ca este vecina de la parter. Am fost foarte surprins ca a sunat suneria mai ales ca nu stiau foarte multe persoane noua mea adresa dar cu toate astea i-am raspuns imediat curios fiind de persoana care se afla dincolo de usa si de scopul pentru care ma viziteaza.
Vecina venise sa imi spuna ca toti locatarii s-au pus de acord sa izoleze apartamentele
 Ca au vorbit deja cu o firma care sa se ocupe de lucrare si ca ar fi bine sa fiu si eu de acord. Mi-a spus care sunt costurile pentru manopera cat si pentru , polistiren, adeziv polistiren , plasa, dibluri si tot ceea ce inseamna materiale pentru realizarea unui termosistem.
Sincer nu ma asteptam la o astfel de propunere asa repede insa izolarea apartamentului trebuia facuta cat mai repede posibil din diversi factori precum izolare termica, izolare fonica, aspectul clDirii. Asa ca am acceptat , am dat un avans, am semnat contractul si apoi a venit firma specializata, care a montat schela si s-au apucat de treaba. La finalul lucrarilor am achitat diferenta de bani si am fost placut impresionat de rapiditatea cu care s-au facut lucrarile cat si de rezultat. De acum blocul nostru arataca nou iar pe timpul iernii caldura ramane in casa iar vara caldura ramane in exterior. Sunt foarte multumit de aceasta investitie, a meritat toti banii. Facturile la gaze pe timpul iernii vor fi mult mai mici iar vara nu voi mai avea probleme majore cu caldura.

Am nevoie de o baie moderna

Cu multa truda si ambitie am reusit sa am casa mea. Un apartament micut cu 3 camere intr-o zona buna din oras. Este situat la etajul 3 din 4 si oricat mi-as fi dorit sa gasesc un apartament la etajul 1 sau 2 acest lucru nu a fost posibil. Nu vreau sa ma plang inutil caci faptul ca trebuie sa urc 3 etaje in fiecare zi nu este pentru mine o problema mai ales acum cat inca sunt tanar si in plus sportul imi place si imi face bine asa ca pot considera acest aspect ca fiind un avantaj.
Dupa ce am achizitionat apartamentul am cumparat mobilier pentru living si dormitoare cat si mobilier baie modern pentru a avea o baie frumoasa si luxoasa exact asa cum mi-am dorit intotdeauna. Am cautat ceva vreme dupa acel mobilier perfect pentru baie, mobilier pe care mi-l doream sa fie in ton cu gresia si cu faianta dar sa in acelasi timp sa fie si util si incapator.
Am ajuns la concluzia ca am nevoie sa apelez la magazinele online caci in cele locale nu am gasit nimic pe gustul meu , plus ca preturile sunt mult mai mari si nu prea ai de unde sa alegi caci nu sunt foarte multe magazine in orasul nostru mic.
Asa ca am apelat ca de obicei la Google.
L-am "intrebat" si de aceasta data unde gasesc mobilier pentru baie de calitate la preturi bune si m-a indrumat catre acel magazin care are atat diversitate cat si preturi bune pentru ceea ce eu aveam nevoie. Multumesc Google pentru pont, multumesc Depozit-online.ro pentru servicii de calitate si pentru produse de calitate la preturi mici! Si uite asa am reusit sa gasesc cel mai frumos si modern mobilier pentru baie potrivit pentru baia mea. Nu-i asa ca e frumos?

marți, 14 iunie 2016

Imi doresc o casa de vis

Ca orice om pe lumea asta am visuri pentru care lupt in fiecare zi. Visuri care doar cu multa munca, credinta si incredere le voi putea realiza. Pana la varsta mea am reusit sa imi indeplinesc o parte din acestea insa drumul meu nu se opreste aici. Cu fiecare vis apare un altul, mai maret, mai greu realizabil insa cu cat este mai greu cu atat ma incapatanez sa lupt cu toate fortele posibile sa imi ating telul. Dupa cum am mai zis nimic nu e usor, viata noastra este presarata cu obstacole care ne pun la incercare drumul nostru in viata care insa ne fac mai puternici si mai increzatori in propriile noastre forte. Tocmai datorita acestor obstacole ne dam seama cine suntem de fapt si incotro ne indreptam.
Am visat sa am o casa a mea si din fericire mi-am atins scopul. A fost un vis greu de realizat insa mi-am dorit atat de mult ca acest lucru sa se intample incat nimic si nimeni nu mi-a stat in cale.
Am reusit sa o cumpar gata construita insa nefinalizata asa ca visul meu nu e indeplinit in totalitate.
Nu asa arata casa visurilor mele. Mai e mult de munca asa ca m-am decis sa nu mai aman. Chiar astazi voi vorbi cu o echipa de mesriasi si ma voi ocupa sa cumpar materiale de constructii potrivite pentru realizarea finisajelor.
Imi doresc o casa de vis si voi munci zi si noapte daca va fi nevoie ca sa o obtin. Am incredere, am vointa si cu ajutorul lui Dumnezeu voi reusi sa o am cat mai repede posibil!