joi, 12 noiembrie 2015

Lenjerii cu Mos Craciun

Salutare,


Mai este atat de putin timp pana cand ne vor trece pragul frumoasele sarbatori de iarna. 
Deja devin nostalgic, Craciunul este de departe sarbatoarea mea preferata din an si abia astept sa vina.
Ca sa vina Mos Craciun si sa avem parte de cele mai frumoase sarbatori, eu si familia mea ne pregatim intens inca de pe acum ca aceasta sfanta sarbatoare sa ne gaseasca pregatiti, voiosi, voinici.
A devenit deja o traditie ca in fiecare an sa facem casa sa arate cat mai frumos si sa aducem spiritul sarbatorilor de Craciun la noi in casa.
Si cum putem face acest lucru daca nu prin achizitionarea de produse noi si frumoase pentru casa noastra?
Am inceput cu dormitoarele copiilor. 
Pentru ca imi doresc un Craciun vesel si frumos pentru copiii mei anul acesta am de gand sa-l aduc pe Mos Craciun la ei in dormitor. De aceea eu si sotia mea ne-am decis sa le cumparam prichindeilor nostri o lenjerie cu Mos Craciun.
Am gasit nici mai mult nici mai putin de 28 de lenjerii de pat cu Mos Craciun  la Cumparamisim.ro, un site cu lenjerii de pat superbe si de calitate si la preturi foarte avantajoase.
Singura "problema" este ca dintr-o oferta atat de bogata de lenjerii de pat cu Mos Craciun ne-a fost foarte greu sa luam o decizie.
Am ales 3 modele care ne-au placut in mod deosebit.

Lenjerie De Pat 5D Super Elegant Pucioasa Din Bumbac Satinat Cu 6 Piese Cod 5DM43





Lenjerie De Pat Dublu Cu Mos Craciun Cod CM11



Mie personal imi place foarte mult cea albastra, sotia vrea o lenjerie rosie ca si Mos Craciun. o decizie foarte grea de luat.
Cert este ca toate cele 3 lenjerii cat si toate produsele de pe Cumparamisim.ro sunt confectionate din bumbac de calitate superioara, foarte fin si placut la atingere. 
Sunt sigur ca orice decizie vom lua cu siguranta va fi una inspirata si le vom face copiilor o surpriza de neuitat si vom avea parte de sarbatori foarte fericite.

Voi ce parere aveti? Care lenjerie cu Mos Craciun va place cel mai mult?